Modificări pe traseele Transurb              

Distribuie articolul

Vor fi modificări pe traseele Transurb. De Ziua Unirii Principatelor Române, în Galați vor fi organizate mai multe ceremonii, inclusiv la statuia domnitorului Al.I.Cuza din fața Grădinii Publice. De aceea Primăria Galați anunță că joi, 24 ianuarie, va închide parțial strada Domnească, afectând astfel circulația autobuzelor și troleibuzelor.

Modificările vor fi în vigoare doar joi, în jurul prânzului. Deoarece sectorul străzii Domnească, între Vasile Alecsandri și Cezar, va fi închis, troleibuzele 102 și 104 vor întoarce în Centru. De asemenea, vor circula pe strada Gării autobuzele cu indicativele 18,19,27 și 105, în timp ce autobuzul de pe linia 26 va merge pe un traseu deviat.

„În intervalul orar 12.00-14.00, mai multe trasee vor fi deviate întrucât circulația pe strada Domnească, pe tronsonul cuprins între str. Vasile Alecsandri și str. Cezar, va fi închisă. Astfel, traseele de troleibuz 102 și 104 vor avea indicativele 101 și 103 și vor întoarce în centru; traseele de autobuz 18, 19, 27 și 105 vor circula pe strada Domnească doar până la intersecția cu strada Gării cu retur pe strada Gării – strada Nicolae Bălcescu; traseul de autobuz 26 va circula deviat pe strada Traian – strada Eroilor – strada Domnească – strada Gării – Gara CFR, cu retur pe strada Gării – strada Traian”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like