Modificări în transportul public gălățean. Două trasee de troleibuz au fost scurtate

Distribuie articolul

Vor fi modificări în transportul public de persoane din orașul Galați. Începând de duminică, troleibuzele care au capăt de linie la Parcul CFR vor întoarce la Grădina Publica. Asta din cauza unor lucrări la rețeaua electrică solicitate de societatea Transurb. Călătorii care vor dori să ajungă la Parcul CFR vor utiliza traseele de autobuz.

„Având în vedere că începând cu data de 10.06.2018 încep lucrările de înlocuire a firului de contact troleibuze pe str. Domnească (între Grădina Publică și Parc CFR), str. Prundului, str. Traian, str. Alexandru Măcelaru și b-dul George Coșbuc (până la intrarea în autobază), troleibuzele care asigură traseele 102 și 104 vor întoarce la Grădina Publică. Transportul călătorilor între Grădina Publică și Parc CFR va fi asigurat cu autobuzele care circulă pe traseele 18, 26 și 27”, a anunțat Primăria Galați.

Alte modificări în traseele Transurb au intrat în vigoare zilele trecute. Din cauza lucrărilor de pe strada Basarabiei, autobuzele 13 și 36 circulă pe rute ocolitoare. În următoarele trei luni, strada Basarabiei va fi închisă pe două tronsoane. Primul tronson de drum închis este cuprins între străzile Traian și Grădina Veche, iar cel de-al doilea este între străzile Domnească și Mihai Bravu.


Distribuie articolul

You May Also Like