Mașini noi pentru Transurb Galați

Distribuie articolul

Societatea de transport Transurb Galați cumpără mașini noi. Nu autobuze, ci autoturisme care vor fi folosite de angajații de la departamentele control, administrativ, tehnic și exploatare. În prezent, aceștia utilizează mașini vechi de cel puțin 13 ani, așa că reprezentanții societății au decis să cumpere patru autoturisme Dacia. Valoarea totală a investiției este de 270.000 lei.


Mașinile pe care le folosesc salariații pentru activitățile zilnice sunt tot de producție autohtonă.


„Motivația acestei achiziții a apărut ca urmare a faptului că mașinile Logan și Logan break, care deservesc în acest moment personalul din zona de control, administrativ, tehnic, exploatare din cadrul Transurb sunt din anii 2005, 2007, 2008. Astfel, noile impuneri ale situației actuale provocate de pandemia cu virusul Sars Cov, presupun un alt ritm de lucru și alte nevoi în ce privește buna desfășurare a deservirii centrelor de dezinfecție, a celor 23 de cabine unde se emit titluri de călătorie și pentru depanarea și mentenanța aparatelor de procurat bilete de călătorie (este vorba de 89 de TVM- uri)”, au anunțat reprezentanții Transurb.


Achiziția celor patru mașini este inclusă în bugetul instituției din acest an, precizează reprezentanții Transurb.


„Achiziția a trei mașini Dokker și una marca Duster a devenit necesară pentru a crea siguranță și fluență în activitatea curentă și pentru buna organizare a echipelor de control. Achiziția este prevăzută în bugetul de venituri și cheltuieli a instituției pentru anul curent și se desfășoară conform cadrului legal. Valoarea totala este de 270.000 lei”.


Procedurile privind achiziționarea mașinilor sunt în derulare.


Distribuie articolul

You May Also Like