Moarte groaznică: doi bărbați s-au înecat în bazinul unei stații de epurare

Distribuie articolul

Un grav accident de muncă s-a produs miercuri în județul Brăila. Doi muncitori ai stației de epurare din localitatea Însurăței au murit după ce au căzut într-un bazin plin cu gunoi menajer și ape reziduale. Alți doi muncitori au fost salvați, unul dintre ei fiind transportat în stare gravă la spital.

Accidentul s-a produs miercuri dimineață la Stația de Epurare Însurăței. Patru bărbați au căzut în bazinul plin cu resturi iar doi dintre aceștia s-au înecat. O persoană a reușit să se salveze iar trei victime au fost scoase de pompierii de la ISU din bazinul adânc de șapte metri. În timpul intervenției un pompier a fost rănit ușor și a fost transportat la spital.

„Patru persoane au căzut în bazinul de retratare a gunoaielor menajere și a apelor reziduale, adânc de 7 metri. Un bărbat a ieșit singur, iar trei au fost scoși de ISU. Doi au fost stabilizați și duși la spital, iar doi au fost declarați decedați. În timpul intervenției, un pompier a căzut și el în bazin, dar avea mască și centură de siguranță. A fost rănit ușor și el, fiind dus la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Brăila, Ștefan Stoian.

Poliția și Inspectoratul Teritorial de Muncă au început o anchetă pentru a afla cauzele producerii accidentului de la stația de epurare.


Distribuie articolul

You May Also Like