Jaf ca în Vestul Sălbatic la Tecuci 

Distribuie articolul

Un bătrân din județul Galați a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost atacat în propria casă, de persoane necunoscute. Atacul s-a produs în noaptea trecută într-o casă din municipiul Tecuci, iar victima de 72 de ani a fost transportată la Spitalul Clinic de Urgență din Galați. În paralel, polițiștii au început o anchetă și îi caută pe atacatori. Potrivit primelor informații apărute pe surse, fiindcă Poliția a refuzat să dea date oficiale, bătrânul a fost bătut crunt, iar din casă au fost furate mai multe obiecte de aur. Vecinii au auzit zgomote și au alertat autoritățile. Pe parcursul nopții, victima agresiunii a fost transportată la Spitalul din Tecuci dar medicii au decis să o transfere la Spitalul de Urgență din Galați, pentru a fi supusă unei intervenții chirurgicale.

„Pacientul are 72 de ani. Bătrânul a fost victima uneia agresiuni fizice și a fost solicită o ambulanță, echipajul l-a preluat, era în stare gravă. El a suferit un traumatism cranio-cerebral, fractură de bază craniană şi o contuzie auriculară dreaptă”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță Județean, Mihai Polinschi.

Poliția face anchetă în acest caz. Investigatorii au deja un cerc de suspecți, însă, deocamdată, autorii jafului de la Tecuci nu au fost identificați. A fost deschis un dosar penal pentru tâlhărie.


Distribuie articolul

You May Also Like