”Războiul” Galați-Brăila s-a mutat pe piața auto   

Distribuie articolul

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila au descoperit şi indisponibilizat un autoturism marca BMW 320D ce figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie.

”În data de 22 mai 2018, în baza unor informații deținute, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Brăila – I.T.P.F. Iași au desfășurat, pe raza municipiului Brăila, o acţiune specifică pe linia combaterii traficului internaţional cu auto furate.

Astfel, colegii noștri au identificat în trafic, un autoturism marca BMW 320D, înmatriculat în România, condus de cetăţeanul român I.T., în vârstă de 37 de ani, domiciliat pe raza judeţului Galaţi.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul figura ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de către autorităţile din Marea Britanie, la sfârşitul lunii aprilie a acestui an.

Cu privire la cele constatate, bărbatul a declarat că în luna august a anului trecut a achiziţionat autoturismul de la ieşeanul M.C., în vârstă de 39 de ani. Acesta a mai adăugat că nu are cunoştinţă că autoturismul este căutat de autorităţi.

Totodată, poliţiştii de frontieră au stabilit faptul că autoturismul în cauză aparţine unei firme de leasing din Marea Britanie, iar M.C. cumpărase mașina în luna mai 2017, dar nu a mai efectuat plăţile către societate şi nu avea dreptul să vândă autoturismul sau să părăsească teritoriul Marii Britanii fără acordul firmei de leasing”, precizează Poliția de Frontieră.

Autoturismul, în valoare de 35.000 lei, a fost indisponibilizat la sediul instituției, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în cauză sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz de încredere şi înşelăciune.


Distribuie articolul

You May Also Like