Mită refuzată 

Distribuie articolul

În data de 29 septembrie 2018, ofițerii de poliție ai Direcției Generale Anticorupție –  Serviciul Județean Anticorupție Galați, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați, l-au prins în flagrant pe numitul T.S. în timp ce oferea  unui agent de poliție din cadrul I.P.J. Galați – Poliția Municipiului Tecuci – Biroul Rutier suma de 50 de euro pentru a nu lua măsurile legale față de acesta.

”În fapt, numitul T.S. a fost depistat în trafic de agentul de poliție în timp ce conducea un autoturism fără asigurare obligatorie. Pentru a-l determina pe polițist să nu ia măsurile legale ce se impuneau, numitul T.S. i-a oferit cu titlu de mită suma de 50 de euro. Agentul de poliţie a refuzat categoric oferta şi a întocmit actele de constatare a contravenţiei, iar ulterior, a sesizat fapta la D.G.A. – S.J.A. Galați, se arată într-un comunicat al Direcției Generale Anticorupție.

Cercetările continuă față de numitul T.S. care se află în stare de libertate, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns