Viceprimarul Galațiului s-a băgat în discuțiile despre familia tradițională și a făcut niște greșeli gramaticale, tot tradiționale

Distribuie articolul

Sorin Enache, viceprimarul Galațiului, l-a ascultat pe Liviu Dragnea și a decis să facă puțină „acțiune de informare a populației” cu privire la referendumul din wekend-ul viitor. Dumnealui a postat pe FB o dedicație pentru pensionari, cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice, și a adus aminte despre familia tradițională. Mai bine tăcea și își lua moaca de filozof edilitar-tradițional, pentru că oricum lumea nu-l prea cunoaște.

Trecând peste limbajul bolovănos cu cărămizi și fundații, viceprimarul Galațiului dovedește că nu s-a inspirat doar din liderul suprem (Dragnea), ci și de la premierul semianalfabet al României, Viorica Dăncilă. Deși a scris doar câteva rânduri, viceprimarul a reușit să facă un dezacord și să pună o virgulă între subiect și predicat, greșeli care i-ar umple de rușine și de note de patru chiar și pe elevii din ciclul primar.

„Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice reprezintă un prilej de a transmite gânduri de recunoștintă și prețuire pentru efortul fiecărui senior care a contribuit cu o „cărămidă” la baza „fundației” a ceea ce este astăzi Galațiul și România! Tuturor seniorilor, vă doresc mulți ani activi în sânul familiei tradiționale, înconjurați de iubire și bucurii de la copii și nepoți!”, a scris Sorin Cristian Enache pe FB.

Nu știm dacă viceprimarul face în mod tradițional astfel de greșeli și dacă edilului îi place textul care apare pe persoană fizică sub semnătura dumnealui. Poate textul a fost scris de un subordonat competent….de la partid! Sau poate nu!


Distribuie articolul

You May Also Like