Mită pentru permis

Distribuie articolul

Ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați au finalizat cercetările iar procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galați a întocmit rechizitoriul prin care, la data de 27.09.2018, a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a gălățeanului H.Z., persoană fără calitate specială, pentru săvârșirea infracțiunii de dare de mită.

”Din cercetări a rezultat faptul că H.Z., în calitate de candidat la obținerea permisului de conducere, a oferit unui agent examinator din cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculări Vehicule Galați, suma de 300 de euro pentru promovarea probei de traseu a examenului auto. Agentul de poliție a găsit banii în dosarul de candidat primit de la cursant chiar înainte de începerea probei. Imediat, acesta a sesizat situația la D.G.A. – Serviciul Județean Anticorupție Galați”, precizează DGA Galați.

În baza ordonanțelor de delegare emise de către procurorul de caz, lucrătorii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Galați au efectuat mai multe acte procedurale în vederea administrării probatoriului în cauză.


Distribuie articolul

You May Also Like