Hoți de coroane mortuare

Distribuie articolul

În timp ce se aflau în misiune de patrulare, polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă și Transport Valori, i-au depistat pe numiții B.V, G.R., M.M., și B.V., în timp ce sustrăgeau din Cimitirul Sfântul Lazăr flori și coroane.

”Este vorba despre un număr de 70 de coroane din flori artificiale, de diferite dimensiuni, dar și de un număr important de fire de flori naturale. La momentul depistării, bunurile erau încărcate într-un autovehicul. Persoanele găsite la fața locului de polițiștii locali au declarat că florile și coroanele sustrase din cimitir urmau să fie valorificate într-una din piețele de pe raza municipiului Galați”, a precizat Poliția Locală Galați.

În acest caz polițiștii locali din cadrul Serviciului Intervenție Rapidă și Transport Valori au întocmite actele procedurale, care împreună cu persoanele în cauză au fost predate Secției nr. 2 Poliție, în vederea continuării cercetărilor, iar bunurile confiscate, au fost lăsate în custodie agenților de pază din cimitir.


Distribuie articolul

You May Also Like