Măsuri în plin epidemie: autobuzele Transurb sunt dezinfectate cu ajutorul unui aparat modern

Distribuie articolul

Autobuzele și troleibuzele Transurb Galați sunt dezinfectate cu ajutorul unui echipament de ultimă oră. Este vorba despre un aparat care utilizează o procedură nouă numită nebulizare. Potrivit reprezentanților Transurb, în fiecare seară, după retragerea în autobază, mijloacele de transport în comun sunt igienizate și dezinfectate cu ajutorului acestui aparat.

Efectele procedurii se mențin cel puțin 2 zile, afirmă cei de la transportatorul public local. În plus, autobuzele și troleibuzele Transurb sunt dezinfectate la capetele de linie, iar în interior au fost montate rezervoare cu dezinfectant pentru mâini.

„În fiecare noapte, după retragerea în autobază, mijloacele de transport public sunt igienizate și dezinfectate prin aerosolizare și folosindu- se un procedeu nou, nebulizarea, cu efecte menținute timp de cel puțin 48 de ore. Ca o măsură suplimentară, echipe ale societății noastre dezinfectează la capăt de linie mijloacele de transport în comun.

Încă de la începutul pandemiei, Transurb a achiziționat cel mai performant aparat folosit la ora actuală, aparatul de nebulizare Nocospray, cu eficiență de dezinfectie bactericidă, fungicidă, virucidă şi sporicidă și a dotat mijloacele de transport cu dispensere cu dezinfectant pentru mâini”, au anunțat reprezentanții Transurb.

În toate mijloacele de transport, masca trebuie purtată pe față.

„Transurb reamintește gălățenilor că este obligatorie purtarea măștilor de protecție pentru față în spațiile publice, măsură impusă de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Galați, dar care ne ajută pe toți să trecem cu bine peste această perioadă”, precizează reprezentanții societății gălățene.

Cei care nu poartă mască de protecție pot fi sancționați cu amendă de până la 5.000 de lei.


Distribuie articolul

You May Also Like