Marșul Jandarmeriei pentru veteranii de război 

Distribuie articolul

În fiecare an, Jandarmeria Galați organizează o acțiune cu caracter umanitar, menită a ajuta oamenii în uniformă. În acest an, Anul Centenar, acțiunea este dedicată unui număr de 6 veterani de război, participanți pe Frontul de Est și Frontul de Vest.

 

Punctul de plecare este cazarma Jandarmeriei din str. Traian nr.451 (lângă Metro). Împreună vom parcurge un traseu de aproximativ 17 km până în Pădurea Gârboavele – finish line – Tabăra Direcției Judeţene pentru Sport și Tineret Galați.

 

Precizăm că deplasarea nu se face pe Drumul Național, traseul ales pentru marș fiind de-a lungul lacului Brateș, spre stația apă Tulucești – urcare spre drumul național și prin câmp, până în Pădurea Gârboavele.

 

Recomandăm participanților să aibă încălțări adecvate zonei de deplasare – teren variat, cu denivelări iar pentru hidratare, o sticlă cu apă.

 

Nu recomandăm copiilor acest traseu!

 

În Tabără, jandarmii vor pregăti o masă în stil cazon pentru toţi participanţii la acţiune.

 

Întoarcerea din Pădurea Gârboavele este asigurată prin amabilitatea TRANSURB SA GALATI.

 

Taxa de participare este de minim 10 lei. Banii colectați vor fi direcționați către cei şase veterani de război.

 

Vă așteptăm alături de noi la MARȘ!

 

Să le arătăm EROILOR NOŞTRI că ne pasă de ei şi ne sunt pildă de dăruire, bărbăţie şi onoare!

 

Mulțumim pentru sprijin. Asociația Internațională a Polițiștilor – Secția Română, IPA Regiunea 2 Galați, Carrefour Hipermarket Galați, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Galați și Transurb Galați.

SURSA: JANDARMERIA GALAȚI

VEZI VIDEO AICI:


Distribuie articolul

You May Also Like