Apar noi sensuri unice în Galați

Distribuie articolul

Alte două sensuri unice apar pe străzile din orașul Galați. După ce au jucat alba neagra cu sensurile unice din sectorul cuprins între Domnească-Traian-Basarabiei și Prundului, Primăria Galați anunță că introduce reguli noi pe străzile Anul Revoluției 1848 și Morilor. Spun reprezentanți municipalității că în urma acestor măsuri vor fi fluidizate laptele și mierea care curg pe străzile din oraș.

„Pentru fluidizarea traficului rutier de la nivelul orașului Galați Comisia Municipală pentru Siguranța Circulației Rutiere a stabilit o serie de măsuri ce vor fi implementate pe tot parcursul anului. Astfel astăzi vor fi montate indicatoare rutiere care stabilesc circulația cu sens unic pe străzile : Anul Revoluției 1848 (tronsonul cuprins între strada Movilei și strada Tecuci), Strada Morilor (tronsonul cuprins între strada Movilei și strada Tecuci)”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Celelalte 23 de sensuri unice pentru care Primăria a montat semne pe stâlpi mai au de așteptat. „Experții” municipalității le-au suspendat cel puțin trei luni, până când se termină lucrarea de pe strada Basarabiei.


Distribuie articolul

You May Also Like