Mârlănie maximă: un taximetrist și-a aruncat gunoiul pe stradă

Distribuie articolul

Polițiștii locali din cadrul Serviciului de Protecție a Mediului Galați au constatat că un șofer de taxi a aruncat dintr-un autoturism, pe trotuarul aferent unui bloc de pe strada Stadionului, patru pungi din plastic ce conțineau deșeuri menajere. Totul a fost filmat de o cameră video aflată în zonă.

”Persoana în cauză a fost identificată, și chiar dacă inițial a negat fapta, în fața dovezilor filmate a recunoscut și a fost sancționată contravențional cu amendă în cuantum de 500 lei, conform prevederilor HCL 260/2018. Trebuie precizat că, în conformitate cu prevederile HCL 260/2018, pentru depozitarea deșeurilor pe domeniul public, sancțiunile pot ajunge până la 1.000 de lei”, informează Poliția Locală Galați.

Pe tot parcursul anului 2019, polițiștii locali din cadrul Serviciului de Protecție a Mediului au aplicat peste 100 de sancțiuni contravenționale, persoanelor fizice dar și celor juridice, pentru depozitare/abandonare deșeuri, aruncarea pe spațiile verzi de mase plastice, hârtii, sticle, deșeuri menajere și orice alte deșeuri, etc. Valoarea acestor sancțiuni depășește suma de 36.000 lei.


Distribuie articolul

You May Also Like