Ludovic Orban în vizită la Galați: PNL trebuie să fie cea mai puternică forţă politică din România

Distribuie articolul

Liberalul Ludovic Orban a venit joi, 8 iunie, la Galați în postura de candidat la funcţia de preşedinte al PNL. El s-a întâlnit cu membrii partidului și liderii filialelor din județ. Cu această ocazie, Orban și-a prezentat programul și obiectivele.

„Ţinta mea este simplă: PNL să fie cea mai puternică forţă politică din România, un autentic reprezentant pentru tot ceea ce înseamnă parte sănătoasă a societăţii româneşti. Obiectivele stabilite în cadrul moţiunii sunt câştigarea alegerilor prezidenţiale, locale şi parlamentare şi formarea Guvernului de către PNL”, a declarat la Galați Ludovic Orban.

Dacă va ajunge președintele PNL, liberalii nu vor face alianțe cu PSD, a anunțat Ludovic Orban.

Adversarul politic al PNL este ciuma roşie, cooperativa vechilor roșii, cei care ţin România de 27 de ani în sărăcie, într-un nivel de educaţie scăzut, într-un nivel de informare scăzut, cei care încearcă să dea iluzia oamenilor că pot să se realizeze în viaţă fără să facă efort, fără să înveţe, fără să evolueze, fără să se implice cu adevărat în viaţa socială. Ca atare nu numai că nu voi încuraja nici o înţelegere cu PSD, dar voi avea grijă ca cei care pe ici pe colo vor să facă blat cu PSD să înceteze aceste blaturi sau să plece din partid”, a precizat Ludovic Orban.

Ludovic Orban este unul dintre cei trei candidați la fotoliul de președinte PNL. El se va bate cu Cristian Bușoi și Viorel Cataramă. Noul președinte al PNL va fi ales în cadrul Congresului liberal programat pe 17 și 18 iunie. Filiala gălățeană a PNL a anunțat că îl susține pe Ludovic Orban.


Distribuie articolul

You May Also Like