Croaziere gratuite de Zilele Dunării

Distribuie articolul

Aproximativ o mie de gălățeni pot beneficia la sfârșitul săptămânii de plimbări gratuite cu vaporul, în acest sens fiind organizate opt croaziere. Evenimentul are loc sâmbătă, 30 iunie, cu ocazia Zilelor Dunării.

Cursele vor fi făcute cu navele Moldova și Borcea, între orele 10 și 20.45. Rezervarea locurilor se poate face doar pe internet, la adresa croaziere.galationline.ro, începând cu data de 27 iunie, ora 15. Prezența pentru îmbarcare se va face cu cel puțin 30 de minute înainte de plecare la ponton 1188 Navrom, aflat în zona Palatului Navigației.

”Îmbarcarea pe nave a fiecărei persoane, inclusiv copii, se face numai pe bază de tichet individual cu cod de bare emis prin platforma online, prezentat în format fizic – printat sau pe telefonul mobil. Tichetul este individual și este valabil doar pentru o singură cursă. Nu se poate modifica ora sau nava pentru care a fost rezervat locul”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Primăria Galați.

Organizatorii nu vor permite îmbarcarea celor care nu au bilet valabil, sunt sub influența alcoolului sau nu au un comportament adecvat.


Distribuie articolul

You May Also Like