Ludovic Orban: „Forța Dreptei este o alternativă serioasă. Nu suntem vânzători de iluzii!”

Distribuie articolul

 

 

 

Președintele Forței Dreptei, Ludovic Orban a afirmat ieri că “Forța Dreptei este o alternativă serioasă. ”Nu suntem vânzători de iluzii. Nu facem reprezentații de circ și nu ne hrănim din scandaluri”, a spus acesta.

”Nu încercăm să convingem pe nimeni că albul este negru și că negrul este alb. Nu mințim, nu manipulăm, nu facem din țânțar armăsar, nu ne batem cu cărămida în piept că suntem singurii salvatori ai țării, nu pretindem că suntem deținătorii adevărului absolut, nu asmuțim pe unii împotriva altora, nu clădim castele de nisip pe bază de ură, frustrare și invidie.

Suntem oameni normali. Credem în bun simț, decență, respect, empatie, dialog, armonie, rațiune și civilizație. Comunicăm, gândim, analizăm, ne documentăm, consultăm oameni cu expertiză, respectăm idei, valori și principii validate de timp și experiență. Venim cu soluții bine fundamentate, realiste, aplicabile, care nu generează efecte perverse.

Suntem onești și corecți în relația cu cetățenii. Transmitem informații reale, criticăm argumentat, suntem deschiși, credem în transparență și cooperare, rămânem cu picioarele pe pământ. Suntem consecvenți, ne respectăm cuvântul dat, rămânem pe câmpul de luptă oricât de mici ar fi șansele de victorie.

Credem că politica nu poate fi corectă și benefică decât dacă este indisolubil legată de morală”, a mai spus liderul Forței Dreptei, Ludovic Orban.

 


Distribuie articolul

You May Also Like