Din această seară, se reîntorc ninsorile!

Distribuie articolul

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis astăzi o informare de ninsori în aproape toată țara, valabilă din această seară, de la ora 18.00, până vineri dimineață, la ora 08.00.

La munte și în Moldova se va depune strat de zăpadă,

Informarea vizează precipitații moderate cantitativ, strat de zăpadă la munte și în Moldova. În intervalul 6 decembrie, ora 18 – 8 decembrie, ora 08 vor fi precipitații în cea mai mare parte a țării, în extindere dinspre sud-vest. Local, îndeosebi în regiunile sudice, cantitățile de apă vor fi de 10…15 l/mp și izolat de 20 l/mp, iar la munte și în Moldova vom avea un strat de zăpadă de până la 10 cm.

În celelalte regiuni, pe parcursul nopții de miercuri spre joi (6/7 decembrie) vor predomina ploile, apoi vor fi precipitații mixte. Izolat se va depune polei.

Vântul va avea intensificări temporare în Muntenia și Dobrogea, cu viteze în general de 40…45 km/h. Cerul va avea înnorări și vor fi precipitații sub formă de ploaie, iar din a doua parte a nopții, posibil se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Temperatura minimă va coborî noaptea sub valoarea înghețului iar la amiază nu vom avea mai mult de 2 grade.

ANM prognozează că răcirea vremii va fi accentuată la Galați în următoarea săptămână, de miercurea viitoare urmând ca temperaturile să crească până la 8 grade pe timpul zilei.


Distribuie articolul

You May Also Like