Investiții ale primăriei pentru unitățile de învățământ

Distribuie articolul

Primăria municipiului Galați face investiții în valoare de circa 28 de milioane de lei, în domeniul educației, unitățile de învățământ urmând să primească peste 53.000 de obiecte de mobilier.

A fost lansat în licitație publică un contract de circa 28,1 milioane de lei fără TVA, data limită pentru depunerea ofertelor fiind 8 ianuarie 2024. Contractul este împărțit în așa fel încât să fie achiziționat mobilier pentru sălile de clasă, laboratoare, cabinete școlare de psihopedagogie, precum și pentru atelierele de practică. Este vorba despre mobilier școlar precum seturi pupitre, catedre, scaune, dulapuri, pătuțuri, mese, biblioteci, birouri și multe altele.

Contractul lansat în licitație face parte dintr-un proiect al primăriei cu fonduri europene din PNRR, prin care toate instituțiile de învățământ vor primi dotări de circa 84 de milioane de lei: mobilier școlar, table interactive, sisteme de sunet, echipamente IT (computere, imprimante, routere, etc.). Laboratoarele de științe vor avea mobilier adecvat și echipamente specifice, lucru valabil și pentru sălile de sport, iar școlile cu profil tehnologic vor avea ateliere cu dotări moderne.


Distribuie articolul

You May Also Like