Un nou monument a apărut în Galați. Află AICI unde a fost amplasat

Distribuie articolul

Orașul Galați s-a ancorat în realitate. Așa ar suna în limbajul de lemn al politicienilor știrea potrivit căreia la intrarea în oraș a fost amplasată o ancoră.

Noi avem dubii și legate de realitatea pe care ne-o descriu/oferă politicienii, dar asta este altă discuție. Ideea este că monumentul a fost amplasat la intrarea în Galați, venind dinspre Tecuci. Este vorba despre o ancoră care a fost donată Primăriei de un om de afaceri.

„Primăria municipiului Galaţi informează că astăzi a fost amplasată la intrarea în oraș dinspre Tecuci, la rondoul nou construit în zona Nalba, o ancoră, unul dintre simbolurile orașului nostru. Ancora are o vechime de peste 50 de ani și a fost donată Primăriei municipiului Galați de către Tudorel Bogos, președinte al Asociației Armatorilor Fluviali din România și reprezentant al societății comerciale T.B. Import – Export”, a anunțat Biroul de Presă al Primăriei Galați.

Gălățenii se întreabă ce urmează după simbolurile ancoră și sigiliu pentru că orașul Galați este cunoscut și pentru centrele de videochat, pentru droguri ușoare și pentru culoarea roșie (orașul Roșu).


Distribuie articolul

You May Also Like