Liberalii gălățeni plantează copaci. O amplă acțiune va avea loc într-un parc din orașul Galați

Distribuie articolul

Sute de copaci vor fi plantați în parcul aflat la intrarea în Galați, în cartierul Micro 21. Acțiunea se va desfășura sâmbătă dimineață, la inițiativa liberalilor gălățeni. Plantarea de copaci va fi realizată sub îndrumarea unui specialist.

Acțiunea se numește „Azi, un copac! Mâine, o pădure!”, iar la final parcul se va îmbogăți cu aproximativ 500 de copaci.

„Partidul Național Liberal filiala Galați va organiza, sâmbătă, 6 aprilie a.c., acțiunea: Azi, un copac! Mâine, o pădure!  500 puieți de frasin comun vor fi sădiți, sub îndrumarea unui inginer horticol, în parcul din imediata vecinătate a magazinului Selgros din municipiul Galați, începând cu ora 10.00. Cu acest prilej, îi invităm pe toți iubitorii de natură, care-și doresc un oraș mai verde, să ni se alăture în acest demers”, au anunțat reprezentanții PNL Galați.

Liberalii gălățeni mai spun că organizează acțiunea deoarece autoritățile din Galați nu au un plan privind plantarea de copaci

„Dezechilibrul major dintre tăierile de copaci și plantarea unora noi, vădit în defavoarea celei din urmă, afectează calitatea aerului, implicit a vieții noastre, a gălățenilor. Deoarece autoritățile locale nu au pus în aplicare, până în prezent, un plan concret de plantare arbori și arbuști, care să asigure un mediu înconjurător echilibrat și sănătos, noi vom face tot ce ne stă în putință pentru îmbunătățirea calității acestuia. Azi, un copac! Mâine, o pădure! Împreună sădim viitorul!” – PNL Galați.


Distribuie articolul

You May Also Like