Hodina celor de la Apă Canal îngreunează traficul

Distribuie articolul

Tot scriam zilele trecute de schimbarea unor membri în Consiliul de Administrație de la Apă Canal, iar acum iaca, altă boacănă. În imediata apropiere a Inelului de Rocadă din Țiglina, pe la orele prânzului, trecute fix, și-a făcut apariția o echipă de la această societate care monitoriza cumva udătura de pe spațiul verde dintre sensurile de mers.

Și-au monitorizat ei, vreme de vreo oră și ceva, timp în care au blocat o bandă din sensul de mers spre centrul municipiului. Bun, din imagini se observă că acești gingași monitorizau udarea la o țigară după care, la vreun sfert de oră, șeful de gașcă a intrat într-un restaurant din zonă la doi mici și-o bere, că na, așa șade bine omului aflat în câmpul muncii.

Poate nu pare nimic nelalocul lui, că șeful a intrat pe consumație, însă cât a durat ghiftuirea, mașina de la Apă Canal a ținut o bandă ocupată iar traficul de ora 16 știe toată lumea cum e.

Acum, poate cei doi mici și-o bere sunt prinși în contractul lor colectiv de muncă, însă blocarea unei artere principale a municipiului la o oră de vârf, nu putea să nu fie taxată de șoferii iritați de situație. Și-a fost festival tratat ca atare de cei aflați în trafic la acea oră și prin acea zonă… Primare Pucky&dragă Geluțu, să vă văd cum o jucați pe-asta…


Distribuie articolul

You May Also Like