Liberalii gălățeni merg pe mâna lui Ludovic Orban la alegerile pentru șefia PNL

Distribuie articolul

Liderul PNL Galați, George Stângă, a anunțat că liberalii gălățeni îl vor susține pe Ludovic Orban la alegerile de săptămâna viitoare. Congresul PNL se va desfășura în perioada pe 17 și 18 iunie iar noul președinte PNL va fi ales în prima zi. Opțiunea Orban a fost decisă în urma votului Comitetului Director Județean format din membrii BPJ aleşi la alegerile din 29 aprilie, plus preşedinţii organizaţiilor locale din judeţul Galaţi.

Au participat 59 de delegaţi, am făcut vot secret pentru toate cele trei moţiuni prezentate de domnii Buşoi, Cataramă şi Orban, iar rezultatul este următorul: 55 de voturi pentru dl. Ludovic Orban, 2  voturi pentru dl. Cristian Buşoi, 2 voturi pentru dl. Viorel Cataramă”, a anunțat George Stângă.

De altfel, favoritul liberalilor gălățeni va veni joi, 8 iunie, la Galați. Ludovic Orban este în campanie electorală și se va întâlni cu membrii partidului și liderii filialelor din județ. Cu această ocazie, reprezentanții PNL Galați vor anunța că îl propun pe Victor Paul Dobre pentru funcția de vicepreședinte regional.

„PNL Galaţi are un candidat pentru funcţia de vicepreşedinte regional în cadrul Biroului Politic Naţional, acest candidat este domnul Victor Paul Dobre. Până la momentul actual nu ştiu dacă mai sunt şi alţi candidaţi. Foarte posibil să apară. În principiu, fiecare candidat la funcţia de preşedinte la nivel naţional şi-a format o echipă. Victor Paul Dobre candidează cu sprijinul echipei domnului Ludovic Orban, e foarte posibil ca dl. Cataramă să-şi desemneze un candidat, la fel ca domnul Buşoi”, a declarat liderul PNL Galați, George Stângă.

Dacă va fi ales vicepreședinte, Victor Paul Dobre va conduce Regiunea Doi-Sud a PNL. Aceasta este formată din judeţele Constanţa, Tulcea, Brăila, Buzău, Vrancea şi Galaţi. Conform statutului, vicepreședintele coordonează activităţiile organizaţiilor judeţene și este ales cu voturile delegaţilor din judeţele regiunii.


Distribuie articolul

You May Also Like