George Stângă: Legea salarizării unitare este o mare gogoașă electorală a PSD

Distribuie articolul

Senatorul PNL de Galați, George Stângă, atacă Legea salarizării unitare. În cadrul unei conferințe de presă desfășurată miercuri, 7 iunie, la sediul PNL Galați, președintele organizației județene a partidului a declarat că bâlbâielile guvernanților din ultima perioadă sunt dovada clară că inițiativa PSD este o diversiune cu scop electoral.

„Având în vedere reacţiile pe care le-au avut atât primarii, cât şi ceilalţi bugetari, consider că această lege este o nouă mare gogoaşă electorală a PSD. Ei nu şi-au măsurat paşii atunci când au făcut acest program şi deja văd că încep să amâne anumite termene la care ar fi trebuit să pună în aplicare creşteri salariale cum ar fi cele din domeniul sănătăţii şi educaţiei”, le-a declarat reprezentanților presei senatorul George Stângă.

Șeful liberalilor gălățeni a mai spus că datele incorecte pe care s-a bazat proiectul legii salarizării au creat tensiuni între liderul PSD și șeful Guvernului.

„Sunt mari disensiuni între conducerea partidului şi conducerea Guvernului, mă refer la preşedintele Liviu Dragnea şi la premierul Sorin Grindeanu, şi din punctul meu de vedere cea mai importantă consecinţă de pe urma acestor certuri este faptul că bugetarii vor avea de suferit. Consider că datele care au fost date publicităţii nu sunt cele reale pentru că eu sunt sigur că dacă PSD ar fi avut resurse financiare pentru aceste creşteri le-a fi făcut fără nici o problemă”, a precizat George Stângă, liderul liberalilor gălățeni.

Lege a salarizării unitare a fost adoptată miercuri, 7 iunie, de deputați, cu 188 de voturi „pentru”, 28 „împotrivă” și 47 de „abțineri”. Forma aprobată de parlamentari a stârnit mari nemulțumiri în rândul bugetarilor și al sindicatelor care amenință cu organizarea unor ample proteste.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns