Liber la Caziere. Sistemul informatic al Poliției a fost repornit

Distribuie articolul

Informaticienii au reușit să rezolve problema care luni, 1 octombrie, a dus la închiderea sistemului informatic al Poliției. La mai puțin de 24 de ore de la apariția defecțiunii, serverele au fost repornite. Asta înseamnă că începând de marți, 2 octombrie, cazierele judiciare sunt din nou eliberate în baza cererilor depuse. La ghișee se pot prezenta și cetățenii care au depus solicitare luni, anunță reprezentanții Poliției.

„Au fost remediate problemele care au condus la nefuncționarea, în cursul zilei de ieri a Sistemul Informatic al Cazierului Judiciar Român ROCRIS. În consecință, cetățenii pot obține, începând de astăzi, certificatele de cazier judiciar. De asemenea, tot de astăzi, persoane care au depus ieri cerere pentru eliberarea cazierului judiciar și nu au mențiuni care să fie înscrise în acesta, se pot prezenta la ghișee, în vederea eliberării documentului”, a anunțat IPJ Galați.

Sistemul Cazierului Judiciar Român ROCRIS a suferit o avarie, în urma unei fluctuații de tensiune care a stricat serverele. Avaria a afectat toate birourile din țară care eliberează caziere judiciare.


Distribuie articolul

You May Also Like