A furat pubela cu antiderapant

Distribuie articolul

Un bărbat din Galați este cercetat penal pentru furt calificat, după ce a furat o pubelă cu material antiderapant de pe domeniul public. La Sfârșitul anului trecut, Primăria Galați a amplasat mai multe pubele încărcate cu sare antiderapantă în vecinătatea majorității blocuirilor din oraș. Mai multe pubele de acest tip au fost furate până acum.

”Polițiștii locali au depistat un bărbat de 32 ani, din Galați, care a sustras o pubelă ce conținea material antiderapant (sare), de la punctul de colectare a deșeurilor menajere, situat în spatele halelor din Piața Micro 17, pubelă pe care a vândut-o pentru suma de 20 de lei. În acest caz, polițiștii locali au întocmit actele procedurale, care au fost predate împreună cu persoana în cauză și obiectul corp delict, Secției nr. 3 Poliție Națională, în vederea continuării cercetărilor”, precizează Poliția Locală Galați.

Polițiștii locali de la nivelul municipiului Galați acționează pentru preîntâmpinarea unor astfel de evenimente, oamenii legii având în atenție și TVM -urile, noile mijloace de transport, mobilierul urban și zonele reabilitate, mai informează Poliția Locală.


Distribuie articolul

You May Also Like