La mulți ani România. Un jandarm cântă Imnul Național la un pian instalat pe un munte

Distribuie articolul

Un mesaj impresionant de Ziua Națională a României. Un jandarm cântă Imnul Național la un pian instalat pe un munte. La Mulți Ani România.

În imaginile postate pe contul de Facebook al Jandarmeriei Române apare un jandarm îmbrăcat în ținută de gală care poartă un drapel tricolor. După ce înfinge steagul în pământ, militarul cântă imnul național la pian. Imaginile au fost filmate în vrful unui versant abrupt.
Filmarea este însoțită de un mesaj scris al Jandarmeriei Române.

„Pe oricare munți ne-ar purta pașii, la malul oricărei mări ne-am afla, dacă am ajunge locuitori ai oricărei capitale sau ne-am retrage într-un sat din oricare țară, am putea să fim aproape unii de ceilalți în orice moment, amintindu-ne că suntem români. Poporul nostru a dovedit în repetate rânduri profunzimi nebănuite, precum ale mării. A rămas puternic pe dinaintea numeroaselor vitregii întâmpinate de-a lungul timpului, precum munții.

Solidaritatea ne-a ajutat să izbândim. Am rămas uniți, reușind, astfel, să trecem peste dificultățile oricărei perioade, ceea ce ne oferă speranța că vom depăși greutățile de acum așa cum le-am depășit și pe cele din trecut. La mulți ani, România! La mulți ani, români!”, scrie pe contul de FB al Jandarmeriei Române.


Distribuie articolul

You May Also Like