Începe a cincea ediție a Galați Summer University

Distribuie articolul

Liga Studenților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați (LSG) organizează în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Casa de Cultură a Studenților din Galați, în perioada 20 iulie-2 august cea de-a V-a ediţie a proiectului educaţional „Universităţi de vară pentru elevi – Galați Summer University”.

Proiectul îşi propune să vină în întâmpinarea elevilor de clasa a XI-a, indecişi în privinţa facultăţii pe care o vor alege la finalul ciclului liceal. Timp de două săptămâni, un număr 90 de elevi din toate colţurile ţării, vor avea posibilitatea de a vizita sălile de curs, laboratoarelor și spațiile de învățare ale facultăților din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, vor participa la workshop-uri şi activităţi sociale şi vor experimenta la propriu viaţa de student.

În acest an proiectul este organizat cu sprijinul Ministerului Educației Naționale prin proiectul „ROMANIAN SECONDARY EDUCATION PROJECT – R.O.S.E.” al cărui scop este contribuirea la reducerea abandonului în învățământul secundar și terțiar și la creșterea ratei de promovare a examenului de bacalaureat.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 21 iulie, ora 14.30, care va avea loc în Sala Senatului din corpul central al Universității. Mai multe detalii despre proiect puteți găsi la adresa: http://www.gsu.lsgalati.ro


Distribuie articolul

You May Also Like