Guvernul plătește nefăcutele lui Costică!

Distribuie articolul

Guvernul României a fost nevoit să repare nefăcutele lui Costică de la Consiliul Județean Galați.

Acesta, după ce a aprobat cheltuielile anapoda de la Direcția pentru Protecția Copilului s-a autovictimizat si a pus chiar de-o revoltă a angajaților neplătiți.
O manevra politică ieftină pe care doar un socialist o putea genera.

Pentru bugetul oricărei instituții serioase ce are în vedere mai întâi de toate asigurarea funcționalității, inclusiv salariile. Dar Costică, președintele măritat pe la Bujoru’ a învățat o altă construcție bugetară probabil pe la un CAP din preajmă. Altfel, n-ai cum la mijloc de toamnă să ți se termine banii de salarii.

La propunerea Ministerului Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației, Executivul a repartizat suma de 175146 milioane lei pentru 34 de unități administrativ-teritoriale.
Suma este repartizată din Fondul de rezervă bugetară aflat la dispoziția Guvernului, în vederea finanțării cheltuielilor necesare asigurării activității de asistență socială și de protecție a copilului, pentru luna octombrie 2020.

Pentru nefăcuta lui Costică, UAT Județul Galați a primit suma de 5,35 milioane lei, bani ce vor acoperi lefurile celor puși de mai marii socialiștilor din PSD să facă ceva anduranță pe Strada Domnească. Aiuristic, marca PSD. Cam asta e activitatea de bază a socialiștilor, singura la care și-ar putea lua toți doctoratul cu brio.


Distribuie articolul

You May Also Like