Cozi la Catedrală. Sute de gălățeni participă la pelerinajul de Sf.Andrei

Distribuie articolul

Sute de gălățeni participă la pelerinajul de Sf.Andrei organizat la Catedrala Arhiepiscopală din Galați. Deși ninge, oamenii stau la cozi lungi și respectă măsurile anti Covid impuse de autorități.

Conform regulii, la ceremonie nu au voie să participe decât persoanele care au domiciliul sau reședința în orașul Galați.

Pelerinajul de Sf.Andrei, organizat în fiecare an la Catedrala Arhiepiscopală din orașul Galați, se desfășoară în condiții speciale din cauza epidemiei de Covid 19. La pelerinaj nu participă decât cetățenii care au domiciliul sau reședința în orașul Galați, iar participanții trebuie să respecte regula privind distanțarea socială și să poarte mască de protecție.

Măști poartă și reprezentanții bisercii, care au decis să transmita slujba pe Facebook pentru credincioșii care au rămas acasă.

Sfintele Moaşte ale Sfântului Apostol Andrei şi ale unor sfinţi doctori tămăduitori au fost aşezate pe baldachinul special amenajat pe esplanada Catedralei Arhiepiscopale, iar racla este dezinfectată în permanență. Pelerinajul se va termina pe parcursul zilei.


Distribuie articolul

You May Also Like