L-a amenințat pe denunțător și s-a ales cu cătușe

Distribuie articolul

Doi bărbați din Tulucești, județul Galați, au fost reținuți de Poliție, pentru 24 ore, sub acuzațiile de furt calificat și răzbunare pentru ajutor dat justiției.

„La data de 22 noiembrie, polițiștii Postului de Poliție Tulucești au fost sesizați cu privire la furtul unui laptop, comis în noaptea de 20/21 noiembrie, dintr-o locuință de pe raza localității.In urma sesizării, polițiștii au întocmit dosar penal și, la scurt timp, prezumtivii autori ai faptei, doi bărbați, de 31 și 23 de ani, ambii din comuna Tulucești, au fost identificați, laptp-ul fiind recuperat și restituit păgubitului. În cursul serii de 22 noiembrie, bărbatul de 31 de ani ar fi amenințat persoana păgubită cu acte de violență, pe motiv că a sesizat poliția cu privire la săvârșirea furtului, ca urmare, cercetările fiind extinse și sub aspectul comiterii infracțiunii de răzbunare pentru ajutorul dat justiției”, informează IPJ Galați.

Cei doi bărbați reținuți pe bază de ordonanță vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați în vederea dispunerii unei măsuri preventive.


Distribuie articolul

You May Also Like