Copiii care folosesc leagăne stricate, părinții beți și bunicii care au luat Viagra vor fi amendați

Distribuie articolul

Folosirea echipamentelor defecte din locurile de joacă dar și prezența în zonă a părinților în stare de ebrietate ori sub influența drogurilor vor fi amendate. Același lucru se va întâmpla și în cazul celor care au consumat substanțe afrodiziace.

Măsurile sunt prevăzute în noul ”Regulament de întreținere și reparații a spațiilor de joacă pentru copii din municipiul Galați”, ce urmează să fie aprobat în ședința Consiliului Local ce va avea loc în această săptămână, pe 21 iunie.

Astfel, adulții care mănâncă în spațiile de joacă, le folosesc sau vin în ele și cu un animal de companie riscă amenzi între 100 și 500 de lei. Aceeași sancțiune o plătesc și cei care aduc copii a căror stare de sănătate poate afecta starea de sănătate a celorlalți copii, cei care tulbură liniștea publică sau care se joacă altceva prevede spațiul respectiv.

Folosirea echipamentelor defecte, consumul de băuturi alcoolice, accesul persoanelor sub influența băuturilor alcoolice, a substanțelor afrodiziace sau halucinogene ori parcarea bicicletei în locul de joacă se amendează între 200 și 700 de lei.

Folosirea focului și satisfacerea necesităților fiziologice pe terenul din incintă se sancționează între 500 și 1.000 de lei. Așadar, atenție mare să nu se scape cel mic pe el.


Distribuie articolul

You May Also Like