Klaus Iohannis, despre PSD: Pe 6 decembrie trebuie să lăsăm definitiv în urmă acest coșmar

Distribuie articolul


Mesaj dur al președintelui României. Klaus Iohannis a atacat dur PSD și le-a cerut românilor să lase în urmă coșmarul roșu. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințe de presă în care șeful statului a arătat că principalul vinovat de criza pe care o parcurge România este partidul baronilor roșii.


Klaus Iohannis a spus că PSD rămâne aceeași formație retrogradă a baronilor roșii și că toate probleme prezentului pot fi explicate prin corupția și incompetența guvernelor social-democrate.


„La trei decenii de la Revoluția din 89, România a intrat complet nepregătită într-o criză sanitară fără precedent… PSD este principalul vinovat pentru acest dezastru și acest lucru trebuie afirmat clar. Am datoria față de toți românii, indiferent de opțiunile lor politice, să spun lucrurilor pe nume pentru că miza este uriașă: destinul României de mâine. Țara noastră a fost afectată ani la rând de corupția și incompentența guvernelor PSD, care au blocat dezvoltarea, Nu au investit în infrastructură și au direcționat fondurile publice către clientela de partid. Nicio reformă nu a fost dusă la căpăt în România. Nicio reformă care s-a dorit reală nu a scăpat nesabotată de PSD. Adevărate priorității au fost abandonate și ignorate. Și așa ne-am trezit în plină pandemie cu lipsuri majore în sistemul medicul, cu infrastructură deficitară și cu un sistem educațional cu probleme critice”, a declarat Președintele României, Klaus Iohannis.


Șeful statului le-a cerut românilor să schimbe viitorul țării la alegerile din 6 decembrie.


„În timp ce oamenii se luptă cu epidemia, pesediștii încearcă să treacă scutiri de taxe privind cazinourile. Așa procedează un partid nociv… Pe 6 decembrie trebuie să lăsăm definitiv în urmă acest coșmar”, a mai spus președintele Klaus Iohannis.


Președintele a mai propus o nouă etapă de dezvoltare a țării după alegeri și a nominalizat domeniile care vor fi vizate de ample reforme precum sănătatea, justiția, administrația și mediul.

Foto: ordinea.ro


Distribuie articolul

You May Also Like