Intervenții pe bandă rulantă la ISU Galați. Pompierii au intervenit într-un cimitir și într-un magazin

Distribuie articolul


Intervenții pe bandă rulantă la ISU Galați. În weekend au avut incendii, accidente și incidente violente. Elicopterul SMURD a transportat doi pacienți, iar pompierii au stins incendiile de la mai multe case, de la un imobil dintr-un cimitir și de la un magazin.


Salvatorii de la ISU Galați au avut un weekend agitat. Serviciul de urgență SMURD a intervenit de zeci de ori pentru salvarea unor persoane. Cele mai multe urgențe medicale au fost pentru persoane care au suferit diferite traumatisme. De asemenea, elicopterul SMURD a avut două misiuni pentru transportarea unei tinere rănite într-un accident rutier în Matca și a unui copil de șase ani, din județul Tulcea, mușcat de un câine.
Pompierii au avut și ei de furcă cu incendiile.

Cinci case, un imobil dintr-un cimitir și un magazin au ars în ultimele două zile. Nu au fost victime, însă pagubele sunt importante. Locuințele care au ars parțial sunt din Tg.Bujor, Liești și Rădești. De asemenea au ars o clădire din cimitirul din Pechea și un magazin din Tecuci.


„Incendiul de la un magazin mixt din Tecuci a avut loc sâmbătă după miezul nopții. Pe fondul codului galben de vânt, cele două mașini de stingere care s-au deplasat la intervenție au lucrat timp de șase ore pentru localizarea incendiului. Cu toate eforturile echipajelor de pompieri, au fost mistuiți de flăcări 200 mp de acoperiș și bunurile magazinului. Cauza probabilă de incendiu a fost un scurtcircuit produs la un conductor electric defect”, au anunțat pompierii gălățeni.


Incendiile au izbucnit din cauza unor defecțiuni la instalația electrică, a jarului din sobă sau a unor probleme la coșul de fum.


Distribuie articolul

You May Also Like