Explozie la bloc în Galați

Distribuie articolul

Explozie urmată de incendiu violent, în această după amiază, la un fost cămin de nefamiliști din Galați. Un apartament a sărit în aer, de la o acumulare de gaze. Deflagrația a fost urmată de un incendiu violent. Circa 100 de locatari au fost evacuați.

Proprietarul apartamentului unde a avut loc explozia este rănit. Are arsuri pe față și pe mâini și a fost transportat la Spitalul de Urgență din Galați. Alte patru persoane intoxicate cu fum au primit îngrijiri la fața locului de la echipajele de la SMURD și Serviciul Județean de Ambulanță. Blocul unde a avut loc explozia nu poate fi locuit în această noapte.

Majoritatea locatarilor a decis să se mute la rude sau prieteni. Pentru restul, Primăria a găsit o soluție locativă temporară.

„Îi găzduim la centrul social al Primăriei din strada Științei nr 26. Poliția Locală va asigura paza bunurilor din blocul unde a avut loc explozia”, ne-a declarat primarul municipiului Galați, Ionuț Pucheanu.

Prefectul județului Galați, Gabriel Avrămescu, a fost și el la fața locului.

„Ne-am asigurat că oamenii au unde să locuiască in această noapte. Primăria le va acorda sprijin”, a declarat prefectul Gabriel Avrămescu.


Distribuie articolul

You May Also Like