Interesul pentru vaccinare, în scădere. DSP Galați închide mai multe centre de vaccinare

Distribuie articolul

Direcția de Sănătate Publică Galați a decis suspendarea temporară a activităților în mai multe centre de vaccinare din județ. De vină este interesul scăzut pentru vaccinare. Echipele din centrele închise vor forma echipe mobile de vaccinare. Modificări vor fi făcute în șapte centre de vaccinare din județul Galați.

„Direcția de Sănătate Publică Galați a decis suspendarea temporară a activității de vaccinare în următoarele centre: Centrul S Sala Sporturilor, Centrul S Patinoar, Centrul I Patinoar, Centrul II Patinoar, Centrul Târgu Bujor, Centrul de Recuperare și Centrul Berești (își suspendă activitatea din data de 19.07.2021)”, a anunțat Prefectura Galați.

De asemenea, vor fi făcute și alte modificări în programul centrelor de vaccinare din Galați.

„Personalul din aceste centre (excepție Centrul de Recuperare) va activa în echipe mobile. De asemenea, la Centrul de la Cantina 2 va rămâne activ un singur flux de vaccinare. Totodată, Centrul de Vaccinare de la Siderurgistul (fluxul de Astra Zeneca și cel de Johnson&Johnson) se mută la Sala Sporturilor”, au precizat reprezentanții Prefecturii.

În data de 12 iulie 2021, în județul Galați, au fost vaccinate 406 persoane (242 prima doză și 164 rapel). Numărul total de doze de vaccin administrate (începând cu data de 4 ianuarie 2021) la nivel județean este 200.842.


Distribuie articolul

You May Also Like