Inteligența, la control! 

Distribuie articolul

Mensa România își consolidează prezența în estul țării, prin organizarea unei noi sesiuni de testare IQ la Galați, în data de 25 noiembrie 2017, la Palatul Copiilor. Candidații sunt invitați să-și valideze inteligența printr-un test standardizat, administrat de un proctor acreditat Mensa, cu rezultat recunoscut internațional. Înscrierea se face online pe http://mensa-romania.ro/testare-mensa-in-galati/. Data limită: 23 noiembrie 2017. Vârsta minimă a participanților este de 11 ani. Candidații minori au nevoie de acordul părinților (formularul poate fi descărcat de pe site). Testul pentru copii (11-16 ani) durează 15 minute și conține 25 de întrebări. Adulții (peste 16 ani) primesc un set de 45 de întrebări, la care trebuie să răspundă în 20 de minute. Testele folosite sunt calibrate pentru determinarea coeficientului de inteligență rațională, iar întrebările sunt tip „culture fair”, bazate exclusiv pe imagini.

 

Candidații cu rezultate care îi plasează printre cele mai inteligente 2% persoane din total populație vor primi invitația de a se înscrie în Mensa România.

Mensa – The High IQ Society este organizația oamenilor cu coeficient înalt de inteligență. Unicul criteriu de admitere în Mensa este promovarea testului standardizat.

Mensa România, fondată în 1991, este afiliată Mensa International cu statut de Full National Mensa.


Distribuie articolul

You May Also Like