Altă nefăcută a Drulăului!

Distribuie articolul

Ședința Consiliului de Administrație de la Administrația Porturilor Dunării Maritime (APDM ) a avut ca prim punct pe ordinea de zi discutarea expirării mandatului directorului general, Alexandru Șerban. Chiar dacă la nivel ministerial se recunoaște că APDM este una dintre companiile performante din cadrul Ministerului Transporturilor, o eventuală schimbare nu are decât o conotație exclusiv politică.

Cum ministrul Drulă este recunoscut ca fiind un demnitar cu apucături ușor rudimentare,( vezi cazul ranga la Metrou, dar și grobiene, vezi catalogarea la adresa premierului, ca fiind un zoombie politic), este limpede că indiferent de performanțele actualei administrații, schimbarea va avea loc, noi românii având aplecări profunde asupra schimbărilor prin orice mijloace, indiferent că vorbim de competenți ori incompetenți.

Acum, la fel de cert este faptul că Drulăul (expresia aparține reputatului jurnalist de investigații, Stelian Negrea, și pe care o împărtășesc ca atare!), nu s-a hotărât asupra unei persoane pentru postul de director general al APDM.

Fie că un eventual nominalizat nu și-a dat încă acordul, fie că, așa cum a fost cazul la desemnarea prefectului județului, s-a apelat la un personaj extra- USR.

După schimbarea aiuritoare de la AFDJ Galați din urmă cu câteva zile unde același Drulău a produs o revoltă la această companie pentru maniera ușor sandinistă  de abordare a unei ședințe de CA, ieri se pare că a fost lăsat într-un offside de vreo doi-trei metri de însăși oamenii săi.

 Ședința Consiliului de Administrație de la APDM s-a terminat însă ca-n halta Gulianca, nefiind luată nicio decizie până cel mai probabil în 6 august, dată fiind expirarea mandatului actualului trei zile mai târziu.

 Actualului director general Alexandru Șerban, evident nu i s-a prelungit mandatul și va rămâne în funcție încă o săptămână, până la expirarea acestuia, în 8 august.

Acesta a anunțat încă de aseară pe pagina sa de socializare că parcursul său la conducerea APDM Galați a ajuns la final, fiind vorba doar de o săptămână până la încetarea efectivă a mandatului.

Ce n-am prea înțeles este cum de actualul ministru al transporturilor calcă peste cadavre și implicit trece lesne peste lege, uitând că ședințele CA se țin la sediul societății, și nu online prin birourile MT.


Distribuie articolul

You May Also Like

Lasă un răspuns