Sute de apartamente din orașul Galați vor primi apă cu țârâita

Distribuie articolul

Vor fi probleme cu furnizarea apei potabile marți, 21 noiembrie, în orașul Galați. Societatea Apă Canal anunță că va furniza apă rece cu presiune redusă în cartierele Micro 16,Micro 17 și Micro 18. Asta din cauza unei lucrări care se va desfășura în intervalul orar 08.00-17.00.  Cei mai afectați vor fi gălățenii care locuiesc la etajele superioare ale blocurilor din zonele menționate. Din cauza presiunii reduse, ei nu vor avea apă la robinet. De asemenea, vor avea apă cu țârâita agenții economici din vestul orașului.

„În data de 21.11.2017, între orele  08.00–17.00, se va proceda la alimentarea cu apă potabilă cu presiune redusă în cartierele: Micro 16, Micro 17, Micro 18, ceea ce va afecta (lipsă apă) etajele superioare ale blocurilor din cele 3 cartiere, punctele termice situate în cele trei cartiere (presiune diminuată), precum și agentii economici din Drumul de Centură, tronson str. Brăilei – str. Prelungirea Brăilei (presiune diminuată)”, se arată în comunicatul societății Apă Canal.

Restricțiile vor fi impuse deoarece în cartierul Dunărea va fi conectată o nouă conductă de apă. Lucrarea face parte din programul de reabilitare a rețelelor de apă din municipiul Galați. Toți gălățenii afectați sunt sfătuiți să-și facă rezerve de apă. În cazul unor situații speciale, societatea Apă Canal va pune la dispoziție o cisternă cu apă.


Distribuie articolul

You May Also Like