Incredibil: tinerii din Brăila, care au recunoscut că au violat o fată de zece ani, au fost puși în libertate

Distribuie articolul

Incredibil, dar adevărat. Tinerii din Brăila, care au recunoscut că au violat o fată de zece ani, au fost puși în libertate.

Decizia aparține Judecătoriei Brăila și a fost luată după ce probele au demonstrat că tinerii sunt nevinovați. O altă persoană a fost arestată preventiv, iar anchetatorii încearcă să afle de ce tinerii au acceptat să semneze declarațiile incriminatorii. Răsturnare de situație în cazul violului petrecut în urmă cu două luni în cartierul brăilean Vidin, în care victima a fost o fată de 10 ani.

Reprezentanții Judecătoriei susțin că decizia a fost luată după ce anchetatorii au descoperit probe noi care au dus demonstrarea nevinovăției celor doi. În timpul procesului se va stabili de ce au acceptat tinerii să semneze declarațiile incriminatoare, una dintre variante fiind că au făcut-o la presiunea anchetatorilor. Oricum, după eliberarea celor doi, o altă persoană a fost arestată preventiv. Identitatea acesteia nu a fost încă dezvăluită. Violul s-a produs la sfârșitul lunii noiembrie. Fata de 10 ani a fost acostată pe stradă de doi necunoscuți care au convins-o să meargă într-o locuință.

Acolo, prin violență, ar fi fost obligată să întrețină raporturi sexuale cu aceștia, violul fiind confirmat de medicii de la Spitalul Județean Brăila.

Polițiștii i-au reținut pe cei doi tineri de 20 și de 30 de ani care ulterior și-au recunoscut faptele.


Distribuie articolul

You May Also Like