Întreruperi programate a curentului electric în județ

Distribuie articolul

Societatea de Distribuție Energie România a aunțat, pe site-ul companiei că, în cursul zilei de azi a fost programată o serie de întreruperi a energiei electrice pe anumite sectoare, din mai multe localități: Tecuci(strada Gheorghe Petrașcu), Matca, Tudor Vladimirescu (patru străzi), Măstăcani(sat Chiraftei), pentru efectuarea unor lucrări la rețeaua electrică.

Activitățile se pare că sunt necesare în contextul anunțului de săptămâna trecută a Comandamentului de Iarnă de la nivel național care a făcut o informare de alertă pentru toată săptămâna în curs, privind valul de ger care s-a abătut asupra țării noastre.
”România va traversa un șoc termic cu minime nocturne de până la – 20 de grade, pe alocuri chiar mai scăzute. De asemenea, temperatura diurnă va avea un nivel negativ de până la – 8 grade” s-a menționat în informarea Comandamentului de Iarnă.
Ministerul Energiei a anunțat că Sistemul Energetic și actorii esențiali care asigură funcționarea Sistemului Energetic Național sunt pregătiți pentru traversarea acestui șoc termic.

De altfel, cei afectați de întreruperi lungi de tensiune, care doresc să sesizeze deteriorarea intempestivă (bruscă) a calității tensiunii, contor blocat sau alte deficiențe care reclamă intervenție de urgență privind instalațiile, sunt rugați să apeleze Call Center, folosind prefixul județului urmat de 929 sau Telverde 0800.500.205 (zona Muntenia Nord).


Distribuie articolul

You May Also Like