EDITORIAL PAMFLET/ Se rostogolesc cazurile de targă printre candidați!

Distribuie articolul

Apropierea datei alegerilor locale le oferă celor ce se vor – unii chiar se cred! – demnitari în astă urbe.

Declarațiile nu mai sunt demult politice, ele frizând ridicolul. Aproape zi de zi ascultăm sau citim chestii trăsnite, Virgil Ianțu neprivind cu ochi buni ratingul ce-l fac pseudopoliticienii de Galați.

Păi, hai să vedem ce mai spun comedianții politici de prin Port, ce mai elucubrează ei în această perioadă pre-electorală. Haiul mare ar fi că unii dintre ei delirează pe bani, și nu puțini, alții o fac așa mai modest prin rețelele de socializare.

Picu Polonicu’ și-a ales ca siglă calul. Bun, nu-i ăla de Ferrari, arată a mârțoagă dar nici viceprimarul nu-i decât un fost docher cu școala terminată la bătrânețe. Șeful său de gașcă, eternul Durbacă, declara infantil zilele trecute că această candidatură va ridica partidul peste 20%. Știam că senilitatea nu-i de două feluri, dar, mă rog…!

Alt infam teribilist, Cristinel Dima de la chestia aia de-i zice ALDE, își omoară timpul cu ziceri de bodegă. Știți cum e cu bețivii, când au pierdut numărul sticlelor o dau pe istorie, filozofie și bineînțeles, politică. El ne garantează că e cel mai liberal dintre liberali. Primul prieten al socialiștilor, aliat de nădejde pentru PSD, Dimache, zis și 2,74%,ne dă asigurări că toți liberalii de prin preajmă îl vor alege. La Răvășitul oilor, poate coane! E acolo un post liber de ajutor de șef de nuntă! Poate te interesează…!

Ajungem și la Cristache, cel fără de carte. Cum spuneam nu demult vocabularul lui, cu maximum 750 de cuvinte la purtător generează de fiecare dată orgasmul gospodinelor ce abia au luat Bacul cu 6. Recent, spunea la televizor că îl bate pe Pucky și chiar mă gândeam să sun la 112 și să anunț tentativa de grozăvie, ce urma să fie – uite fazane că te scriu în versuri…!

Destinul său politic va fi să rămână congelat lângă propriul matriarhat ce l-a cultivat cu grijă. Cele tanti puse de el pe funcții pot sughița relaxate. Rămâne acolo cu voi, printre voi !
Alte timpuri, aceiași Vreme. E o Lady care mai vrea o dată. Chiar nu-i problemă că-i consecventă. Dacă i-a plăcut, normal că mai vrea o tură! Tot cu abțineri, doamnă?

Mariusică, dușmanul garajelor de pretutindeni spune că n-am avea calitativ vorbind, candidați care să scoată Galațiul din zona asta în curs de dezvoltare. Niște chiloțari…zice fostul primar al Galațiului.

Pucky, părelologul de serviciu, arogant până la măduvă pare să-i fi tras clanța mai în jos lui Costică, cel văzut de mulți socialiști urmașul lui Nica. Ori că a furat startul ori că i-a pus o coajă de banană sub birou, om vedea, cert e că acolo după alegeri o să iasă tărăboiul dracului…


Distribuie articolul

You May Also Like