EDITORIAL/ Vikingul Humelnicu, caz de sanatoriu!

Distribuie articolul


Domnul sanatoriu, (scuze, senator!) socialist, Marius Humelnicu, om de bază în gașca lui Pucky, cum a ajuns în Parlament ales de o mică parte a poporului gălățean, n-a prididit prea mult până a început a călca în străchini. După ce a fost pus mare șef de comisie parlamentară prin efortul comun socialist multilateral dezvoltat, n-a trecut multă vreme până și-a arătat realele valențe de fost fotbalist ratangiu.


Dăunăzi, pe pagina sa de socializare, printre alte materiale politice deșăntate, Mariusică s-a gândit că n-ar fi rău ca ăia de se bulucesc pe pagina sa, doar doar vor primi vreo butelie, un pachețel de șparanghel, ori o barabulă coaptă, să-i cunoască neamurile.
Alea mai îndepărtate. Nu știu dacă și-a studiat cu sârg arborele genealogic și cum a ajuns la așa concluzii, cert e că Mariusică e din nord. Din nordul, nordului. Crescut printre fiorduri, așteptat în poartă de vikingii răzvrătiți după un meci de fotbal pierdut pe teren propriu, șeful de comisie senatorială de astăzi are (și) o mare calitate. Nu-și uită neamurile. C-or fi ale bune, c-or fi alea mai proaste…


Curând o să vă arătăm cum e cu aritmetica bugetară la acest viking socialist. Revenim când sanatoriul va ieși din carantină!

https://www.facebook.com/humelnicu.marius/posts/4156968201002776


Distribuie articolul

You May Also Like