Împreună pentru Moldova îi va susține pe Marius Stan și George Stângă!

Distribuie articolul

În contextul in care formațiunea politică aproape sigur nu-și va depune liste pentru alegerile locale, aceștia și-au ales deja candidații ce-i vor susține.

Câte unul din fiecare parte a eșichierului politic.
Astfel, dacă pentru candidatul la Primăria Municipiului Galați era de așteptat ca susținerea să se îndrepte spre cel cu care au pornit la drum, și aici ne referim la Marius Stan, intre timp trecut cu arme și bagaje la Pro România, opțiunea pentru candidatul la Consiliul Județean este George Stângă, reprezentantul dreptei PNL-USR-PLUS.

Deci, un candidat ce reprezintă o formațiune politică de stânga și celălalt de dreapta.
Liderul celor de la Împreună pentru Moldova, Marian Daniel Lupașcu ne-a declarat că, în esență, și-ar fi dorit o coagulare a tuturor partidelor de dreapta la Galați pentru a se reuși îndepărtarea de la conducerea municipiului și județului a celor de la PSD, ce domnesc pe-aici din 1990.

„Nu știu care e motivul pentru care s-a decis ca dreapta să fie reprezentată oficial la alegerile locale doar de PNL și USR-PLUS, lăsând pe dinafară ÎPM, PMP și chiar PACT. Noi il vom sprijini în continuare pe Marius Stan chiar dacă a ales pe ultima sută de metri Pro România, iar la Consiliul Județean opțiunea noastră va fi George Stângă. Cu acesta din urmă am avut o serie de discuții care nu au avut și o finalitate in sensul că nu a venit cu nicio propunere concretă. Cu Rodeanu e așa, o nebuloasă. Acum două luni nu era interesat de vreo candidatură, și brusc și-a schimbat opinia.
Trebuie adăugat și faptul că Marius Stan nu a fost membru al partidului nostru, el fiind propunerea noastră pentru formarea unui bloc anti-PSD.” a mai spus Marian Daniel Lupașcu.


Distribuie articolul

You May Also Like