EDITORIAL/ Mai încercăm. Poate nu s-a înțeles…(II)

Distribuie articolulParcă suntem în stare de război. Nu trec câteva minute fără sa auzi sirena unei Ambulanțe. Iar unii dintre noi, inconștienți de-a binelea, spunem ba că nu e nici un covid, ba că vaccinul nu a fost testat suficient, ori că e vorba de-un guturai mai zdravăn.

Cifrele Galațiului sunt dezastruoase. Practic, de la începutul Pandemiei nu am avut o așa situație tragică. A ajuns Galațiul, cu cele 18 decese înregistrate ieri să decaleze state întregi cum ar fi Norvegia, Olanda, Portugalia sau Elveția.
Aici am ajuns pentru că ne-am autocreat divinități maoiste, ne uităm la tot felul de imbecili ce apar pe posturile TV – Bittman, Puric, Garcea, Steer, ba mai aruncăm și o ocheadă spre simioni, șoșoace ori prostovani care urlă-n gura mare că nu pot munci pe motive pandemice.


Serios? Și noi, ăilalți, așa cu ceva biblioteci citite, ce-i drept fără cunoștințe prea serioase în materie de epidemiologie, ce vină avem că voi existați și dați până una-alta, indirect, prostul mers al treburilor pe-aici, pe lângă gârlă?


Cum mama naibii, un dulgher, lăcătuș sau faianțar (toată stima pentru job-urile lor!)să bată câmpii pe unde-apucă emițând înțelepciuni despre virus, vaccin, mască sau toate celea?


Și când ajungem și chiar trecem de 3-400 de infectați la fiecare 24 de ore, aceiași indivizi să ne spună că toate astea sunt de la mască, vezi Doamne, acolo, in măștile alea ar fi ceva soluții cu care practic te infectezi?


Stau și mă gândesc că uneori cotețul e un spațiu prea generos pentru astfel de personaje.
Apropos. Astăzi…doar 12 decese (între care o tânără de 21 de ani!) și 318 cazuri noi.


Eu spun să terminați cu imbecilitățile promovate la televiziuni, să nu mai faceți politică de cârciumă și să mereți să vă vaccinați. E mai important să-ți oferi dreptul la viață decât acela de a fi idiot!


Distribuie articolul

You May Also Like