Cristache, ai scăpat ușor. Dar la tine prostia e unică…

Distribuie articolul

Simpatizantul PMP din Berești ce s-a accidentat grav săptămâna trecută pe când încerca să ii monteze bannerul lui Cristache nu este tocmai ok.

Electrocutat și căzut de pe scară în cap, Bolea V de 38 de ani a fost transportat atunci de urgență la Spitalul Orășenesc din Tg. Bujor. În urma investigațiilor medicale s-a stabilit că bărbatul a suferit mai multe traumatisme severe, între care trei coaste fracturate, fisură a coloanei vertebrale dar și o lovitură puternică la cap ce necesită multiple investigații neurologice.

Cățărătorul amator, evident fără autorizație pentru lucrul la înălțime pe stâlpii de electricitate, ar putea sta în spital – după estimările medicilor aproximativ 2-3 luni. Cel mai important este că bărbatul a fost stabilizat și dacă nu apar în timp alte complicații, poate fi sigur că a mai primit o șansă.

Acum, inconștiența lui Cătălin Cristache – șeful patriarhal al matriarhatului de la PMP putea genera o tragedie pe care, nicio campanie electorală de succes nu îl putea reabilita.

Iar ca situația să poată fi… pemepistă in toată splendoarea ei, ne-am interesat și despre celălalt accidentat, cel în vârstă ce a încercat să calculeze atracția gravitațională cu …doi pe-o scară.

 Iată ce ne-a declarat primarul orașului Berești, Octavian Dică :

„ Celălalt mai în vârstă era ieri mai bine după lovitura de la umăr și braț. Chiar a fost văzut la bere cu câțiva localnici. Dar, cum e el, așa mai năstrușnic, s-a gândit că n-ar fi rău să vină la o bere cu propria mașină. Nu știu dacă a fost oprit de cineva, și aici mă refer la polițiști, dar cert e că n-a învățat prea mult din norocul pe care l-a avut acum câteva zile.”


Distribuie articolul

You May Also Like