Iar visează Cristinel cai verzi pe pereți…

Distribuie articolul


De la alegerile parlamentare, liderul ALDE, ejectat din viața politică a urbei prin votul gălățenilor, a intrat iar într-o zonă în care încearcă să ne arate că vrea dar nu prea poate.

Activitatea politică a domniei sale se rezumă la trimiterea unor comunicate de presă prin care ne mai spune una-alta, fără a atinge însă o valoare literar-oratorică. Același lexic preluat de la Dr. Petru Groza asezonat cu ziceri din Gh. Gheorghiu Dej și cam atât. Subiectele, spre deloc aprofundate, au fost alese, la prima vedere doar cât să iasă la număr, valoarea lor fiind într-un ungher al unui vagon de marfar.


Hai să redăm din visările ilustrului perdant politic, Cristinel: „Au dezinformat cu premeditare când au spus că nu vor crește prețul la energie”; „Mă tem că investiția de la Plaja Dunărea va fi dusă de valuri în scurt timp”; „2021-Anul European al Căilor Ferate fără locomotivă”; „Sper ca Sanjeev Gupta va respecta România și Galațiul” și lista poate continua că vorba aia, e de unde…


Ultima epistolă scrisă probabil în timp ce viziona ceva pe Geographic Chanell se referă la potențialul turistic din zonă.
„Potențialul turistic al Galațiului, trebuie valorizat, trebuie să-l generăm cu viziune” e titlul spălăcit și lipsit de sens al liderului ALDE. Dacă intrați pe conținut, dar mai bine, nu că nu-i musai să vă irite Cristinel!


Despre potențial turistic la Galați s-a scris de nu știu câte ori. Nu că am fi în nu știu ce colț de rai peisagistic, dar pentru unii a te plimba câțiva kilometri în sus și-n jos pe Faleză, se numește turism și e musai să-l promovăm.


Rămânem cu celebra zicere a fostului viceprimar al Galațiului, Picu Polonicu’ cum că pe-aici n-ar prea da turiștii pentru că nu găsesc… sex, droguri și păcănele.


Distribuie articolul

You May Also Like