Primăria îi invită pe gălățeni să facă băi de praf și de nămol

Distribuie articolul

Ne-am uitat la băncile de tip șezlong care au apărut în centrul orașului Galați. Sunt urâte cu draci, dar asta poate fi o chestie de gust. În ceea ce privește utilitatea băncilor, subiectivismul dispare pentru că cele mai urâte/cele mai frumoase bănci din lume nu pot fi folosite.

Individul care a conceput băncile din centrul orașului Galați trebuie căutat, bătut pe umăr și trimis departe. Nici nu îndrăznim să ne întrebăm ce i-a trecut dumnealui prin cap în momentul creației. Nu știm nici cui se adresează șezlongurile: pensionarilor cu dureri de șale, femeilor cu fustă, adolescenților în călduri, bețivilor… De fapt, nu știm ce om normal la cap s-ar tolăni cu cracii în sus pe un șezlong plin de praf sau de noroi atunci când plouă!

Nu mai spunem că pentru neinițiații în arta urbană futuristă de ziua a treia, șezlongurile par stricate: unul e mai sus, altul mai jos, după capul creatorului și fundul beneficiarului. În lipsa unor răspunsuri nu ne rămâne decât să așteptăm cu interes marea inaugurare. Atunci o să invităm oficialitățile să se întindă pe șezlongurile montate în centru.


Distribuie articolul

You May Also Like