I-a solicitat amantului să-i omoare soțul. Motivul incredibil al crimei de la Buciumeni

Distribuie articolul

Mai multe detalii incredibile ies la iveală în ancheta privind crima produsă marți în localitatea gălățeană Buciumeni. Potrivit anchetatorilor, o gălățeancă de 32 de ani a plătit doi bărbați ca să-i omoare soțul, un italian în vârstă de 64 de ani. Motivul este că soțul devenea violent atunci când consuma alcool. Pentru a realiza isprava, femeia a apelat la amantul său, un tânăr de 21 de ani.

Incidentul s-a produs în ultima zi a anului trecut și a fost anunțat prin dispeceratul 112. Femeia i-a anunțat pe polițiști că și-a găsit soțul decedat în locuință. Polițiștii care au mers la fața locului au realizat că nu este vorba despre o moarte naturală după ce au descoperit mai multe leziuni suspecte pe cadavrul bărbatului.

Ei au extins ancheta și au aflat că totul fusese pus la cale chiar de femeia care a sunat la 112. Anchetatorii au stabilit că italianul a fost omorât în bătaie la ordinul soției care ar fi plătit doi bărbați cu suma de 2.500 de lei. Unul dintre criminali este chiar amantul femeii.

După ce a fost dusă la secție, gălățeanca le-a povestit anchetatorilor că nu a vrut să-l omoare pe italian. Intenția ar fi fost să-i dea o lecție soțului agresiv în momentele în care consuma alcool. Ea i-a chemat acasă pe cei doi tineri, amantul său, un tânăr de 21 de ani, și prietenul acestuia, de aceeași vârstă, și i-a plătit pentru a-l bate pe italian.

Specialiștii au stabilit că bătaia a fost deosebit de violentă, victima fiind lovită repetat în cap și în abdomen.
Cei trei au ajuns în fața instanței, iar judecătorii gălățeni au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Tinerii sunt acuzați de omor cu premeditare, iar femeia de instigare la săvârșirea acestei infracțiuni.


Distribuie articolul

You May Also Like