Se închide o porțiune din strada Domnească

Distribuie articolul


O porțiune din strada Domnească din orașul Galați se va închide sâmbătă dimineață. Este vorba despre tronsonul cuprins între străzile Brăilei și Navelor care va deveni alee pietonală.

Practic, se reia obiceiul de anul trecut când zona se închidea pentru traficul auto în fiecare weekend și în timpul sărbătorilor legale.


Autoritățile au stabilit că strada Domnească, în zona centrală, se va închide în fiecare weekend în perioada 29 iunie-19 septembrie. Restricțiile sunt în vigoare începând de sâmbătă, la ora 8.00 până duminică la miezul nopții.


Reprezentanții Primăriei au stabilit rutele ocolitoare.
Pe durata blocării tronsonului de stradă, conducătorii autovehiculelor cu masa maxim autorizată mai mică de 3,5 t au la dispoziție următoarele rute alternative: str. Portului – str. Navelor – str. Egalității – str. Fraternității – str. Domnească și str. Brăilei – str. Traian – bld. Marea Unire – str. Portului”, a anunțat Biroul de presă al Primăriei Galați.


Vor exista și devieri ale traseelor de autobuz 10, 15, 24, 29 și 34, la tur pe str. Prelungirea Traian – bld. Marii Uniri – str. Portului, iar la retur pe str. Portului – bld. Marii Uniri – str. Prelungirea Traian – str. Brăilei – str. Brigadierilor – str. N. Bălcescu.


Distribuie articolul

You May Also Like